we zijn de 'hoe-dan?' club

ga jij voor je klanten door het vuur?

We houden er niet van om met vage verhalen te komen of met metersdikke documenten. We zijn de ‘hoe dan club’ en helpen onze klanten met praktische, direct toepasbare en succesvolle digitale marketing oplossingen. We bestaan alweer 8 jaar en we zijn goed in het helpen van organisaties die mensen helpen of een goed gevoel geven! Goede doelen, zorginstellingen, sportverenigingen, theaters, hotels, entertainment, gemeentes en ga zo maar door. Ga jij voor je klanten, patiënten, donateurs of burgers door het vuur? Dan doen wij dat ook!

we zijn super smart

We zitten boven op de laatste trends, barsten van de expertise en hebben seniore mensen in huis.

we zijn eerlijk en stellen lastige vragen

We zijn geen Ja-knikkers, we challengen je continu.

We testen en experimenteren

We innoveren en zoeken constant naar nieuwe oplossingen.

we onderbouwen wat we doen met (jouw) data

We baseren beslissingen op data en maken die inzichtelijk voor je.
Ga jij voor je klanten door het vuur?

Dit is wat we doen!

Marketing Services

Van strategisch advies/consulting tot campagne inrichting (automation) en campagne executie – wij helpen om succesvol en toekomstgericht te zijn op de marketing automation journey.

Digital Activation Platform

Een platform met slimme digitale tools die snel ingezet kunnen worden. Een webshop, donatie-formulier, crowd funding en een quiz zijn te activeren als module.

Marketing Automation

We zijn helden op het vlak van Marketing Automation en implementeren Hubspot Marketing en geven advies voor Salesforce en Dynamics optimalisatie.

Data & Analytics

Wij maken business intelligence beschikbaar voor iedereen. We maken van jouw data visuele dashboards je hebt direct toegang tot al je belangrijke gegevens via elk device.

RR Academy

De RR Academy helpt organisaties om écht verder te komen, écht te innoveren en écht geweldige customer experiences te creëren. Korte praktische trainingen en meerdaagse masterclasses.

Design Thinking in ons RR-Lab

We bieden een een speel-en-pilot-tuin en helpen met pragmatische handvatten bij het komen tot nieuwe inzichten, ideeën en innovaties. Kom bij ons experimenteren!
deel je uitdaging met ons

vertel ons meer over je uitdagingen

Waar lig je wakker van? Deel je uitdagingen en wij doen er alles aan om je te helpen!