Ga jij voor je klanten door het vuur?

Dit is wat we doen!

Marketing Services

Van strategisch advies/consulting tot campagne inrichting (automation) en campagne executie – wij helpen om succesvol en toekomstgericht te zijn op de marketing automation journey.

Digital Activation Platform

Een platform met slimme digitale tools die snel ingezet kunnen worden. Een webshop, donatie-formulier, crowd funding en een quiz zijn te activeren als module.

Marketing Automation

We zijn helden op het vlak van Marketing Automation en implementeren Hubspot Marketing en geven advies voor Salesforce en Dynamics optimalisatie.

Data & Dashboards

Wij maken business intelligence beschikbaar voor iedereen. We maken van jouw data visuele dashboards je hebt direct toegang tot al je belangrijke gegevens via elk device.

RR Academy

De RR Academy helpt organisaties om écht verder te komen, écht te innoveren en écht geweldige customer experiences te creëren. Korte praktische trainingen en meerdaagse masterclasses.

Design Thinking in ons RR-Lab

We bieden een een speel-en-pilot-tuin en helpen met pragmatische handvatten bij het komen tot nieuwe inzichten, ideeën en innovaties. Kom bij ons experimenteren!

De 4-stap digital marketing methode
Dit is hoe we dingen aanpakken

Wil je structureel met online marketing aan de slag? Dan is het hebben van een geïntegreerde online marketing strategie een vereiste. In de afgelopen jaren hebben wij hiervoor een stappenplan ontwikkeld dat we graag met je delen.

testimonials

Wat onze klanten zeggen

“RaisingResults heeft expert kennis en skills op het gebied van technische online marketing. Ze denken actief mee en hebben relevante ervaring in de diverse online marketing gebieden. De training die we volgden was precies op maat voor ons.”

Marco Vreede

Marco Vreede

Milieudefensie

“Raising Results bezit over veel expertise en kennis. Tijdens de samenwerking kom je tot veel nieuwe inzichten en ontdek je kansen die je kunt verkennen en erop kunt inspelen. Hun begeleiding en communicatie is prettig. ”

Tom Hoette

Tom Hoette

Fondsenwerver Particuliere Markt, Dierenbescherming

“Werken met RaisingResults is cutting edge, we bereiken met elkaar echt een hoger niveau. Daar ben ik erg blij mee! We halen een flinke stroom online donateurs binnen en gemaakte afspraken worden goed nageleefd.”

Arthur Wiltink

Arthur Wiltink

Directeur, Wakker Dier
deel je uitdaging met ons

vertel ons meer over je uitdagingen

Waar lig je wakker van? Deel je uitdagingen en wij doen er alles aan om je te helpen!